RSS

New Year GA by Cik Akma

Assalamualaikum .

Klik Banner untuk menang join .

Aku dijemput oleh penganjur GA ini sendiri , Kak Akma . So , sesiapa yang tak dijemput tu , meh sini aku jemput kan . Jemput lah join GA ini . HAHA . Maklumat lanjut klik jer banner atas tu . Ni first time aku masuk GA bagai so aku memang tidak akan expect untuk menang . #kalaumenangAlhamdulillah . 

So , Kak Akma ni nak kita review atau bagi pendapat tentang blog Kak Akma Le'Shoppe . Ok , Jom perah otak cari pendapat .

First time klik blog Kak Akma Le'Shoppe ni :

First reaction : Fuyooooo ! Siti NurHaliza betul lah blog ni . Means cantik gila bapa la . Pink gitu . Pandai kak Akma pilih template . *senyum-angguk-senyum-angguk*
Second reaction : *check harga barang* Woh ! Ni boleh heboh kat kengkawan ni . Kan promote itu amalan mulia . Ye tak Kak Akma ? #pulakdah  HAHA .
Last reaction : Ohsem ! Ohsem ! Tapi barang jualan dia tak banyak la . *sigh*

So , pada pendapat saya boleh tak Kak Akma tambah koleksi barang jualan akak tu ? Mesti orang akan rambang mata nak pilih yang mana satu . Entah2 diorang akan beli semua sebab tak tahu nak pilih yang mana . Akak jugak yang untung . Haa , Amacam ? Membina tak pendapat ni ? ( Kak Akma : Tak membina langsung . ) Alahai kak Akma . Saya dah penat nak perah otak cari pendapat ni . HEHE . 

Ok . Kalau menang , saya nak tudung bawal warna pink . Sebab baju saya banyak warna pink . So nanti match lah dengan tudung tu . Kalau takde , warna oren pun cantik meh . Baju pink , tudung oren , ditambah dengan kasut hijau . Pehh ! Nanti rainbow gitu pakaian aku . HAHA . 

Tagging time :
Kak Husna          |          Kak Eikyn
Sincerely,
 Farhana Ramlan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Syah said...

Hai! jom join dua GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

moh sebelum terlewat! ><

FairyOfMyLove said...

jom join banyak hadiah awesome http://aliyatralala.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

Post a Comment